Kunskap ger försprång
Header

Jobba hos oss

Småbarnssimmet Delfinen söker fler instruktörer!

Småbarnssimmet Delfinen har funnits sedan 1995 och drivs av Eva Bramfalk som är en av de siminstruktörerna som har mest erfarenhet av baby- och småbarnssim i Sverige. Hon har själv undervisat nästan alla dagar i veckan i över 20 år. Barnen är från 3 månader gamla till 8 år.

Nu utvecklas verksamheten och vi söker därför fler entusiastiska medarbetare.

Roligt och utmanande

Att vara siminstruktör är en av de absolut häftigaste upplevelserna som finns! Du blir en viktig person för dina simfamiljer och du får möjligheten att följa barnen genom deras olika åldrar och utvecklingsfaser. Samtidigt är det en utmaning att undervisa nyblivna föräldrar i hur de själva kan lära sina barn. Det är viktigt att utstråla trygghet och kunskap.

Är du rätt person?
För att bli siminstruktör hos oss ska du vara minst 20 år. Du bör ha ett inkännande sätt samtidigt som du är strukturerad och tydlig. Du ska vara kvalitets- och servicemedveten och alltid sätta kunden i centrum. Vi ser gärna att du har nära till skratt och att du kan bjuda på dig själv. Om du har erfarenhet eller utbildning inom följande områden är det meriterande: barnomsorg, pedagogik, psykologi eller vårdyrken som till exempel sjukgymnast, sjuksköterska, barnmorska eller liknande. Instruktörsarbetet gäller under terminerna och bör ses som ett extrajobb.

Så går det till
Utbildningen pågår under två dagar och hålls i Uppsala. Du behöver totalt 40–50 timmars praktik (varav minst 10 timmar före utbildningen) med en erfaren siminstruktör enligt ett specifikt praktikschema. Du får ingen ersättning under praktiktiden, men vi står för utbildningskostnaderna. När du börjar hålla egna grupper får du timlön.

Hur mycket arbetar man?
Som siminstruktör arbetar du minst ett pass (cirka 3 timmar) i veckan varav minst ett är på helgen. Du arbetar med samma grupper varje vecka.

Läs mer och ansök
Välkommen med din ansökan till Eva Bramfalk eva@delfinen.nu .
Observera att vi endast beaktar seriösa ansökningar. Det är ett extrajobb med timanställning.

Läs mer om utbildningen på www.siminstruktor.se.